Paraplyer med tryck

Bravo Profil är din ultimata destination när det gäller paraplyer med tryck. Oavsett om du letar efter miniparaplyer, golfparaplyer, standardparaplyer eller stormsäkra paraplyer, har vi det bredaste urvalet för att passa alla dina behov och budgetar.Paraplyer - Mini

Paraplyer - Golf

Paraplyer - Standard

Paraplyer - Stormsäkra


280 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD Company CSRAD Company
KAMPANJ

Ett stadigt och prisvärt 8-panels paraply, som är väldigt populärt. Finns i svart,...

118,00 kr

Från 67,00 kr

AD Company CSRAD Company
KAMPANJ

Stormsäkert kompaktparaply med åtta paneler. 3-delat skaft, manuell uppfällning, t...

152,00 kr

Från 84,00 kr

AD Company CSRAD Company
KAMPANJ

Ett prisvärt golfparaply med 14 mm skaft och spröt i grafit. Vändbart och stormsäk...

160,00 kr

Från 99,00 kr

Toppoint®

Stort paraply med vindtät glasfiberram. Den smarta färgeffekten mellan taket och d...

Från 136,00 kr

Toppoint®

Vackert hopfällbart paraply med sleeve och ergonomiskt designhandtag. Ramen är gjo...

Från 124,00 kr

Toppoint®

Snyggt paraply med ett slående designat krokhandtag. Den färgglada ramen är gjord ...

Från 111,00 kr

Toppoint®

Ett otroligt lätt men starkt paraply med aluminiumram. Tack vare den kompakta stor...

Från 134,00 kr

Toppoint®

Lyxigt hopfällbart paraply. Det ergonomiskt formade handtaget har en mekanism för ...

Från 166,00 kr

Toppoint®

Res med stil med detta stora och lyxiga paraply. Den slående fyrkantiga designen s...

Från 150,00 kr

Toppoint®

Deluxe-paraply med designhandtag. Ramen är helt gjord av glasfiber och är vindtät.

Från 124,00 kr

Toppoint®

Gå med stil med detta stora och lyxiga paraply. Den slående fyrkantiga designen sk...

Från 152,00 kr

Toppoint®

Vackert hopfällbart paraply med sleeve och ergonomiskt designhandtag. Ramen är gjo...

Från 124,00 kr

Toppoint®

Detta två-lagers paraply håller dig torr under alla förhållanden. Glasfiberramen ...

Från 186,00 kr

Toppoint®

Detta vändbara paraply viks på ett sådant sätt att vattendropparna inte får dig bl...

Från 189,00 kr

Toppoint®

Stickparaply av R-PET med ett handtag i trä. Tack vare glasfiberramen är paraplyet...

Från 226,00 kr

Toppoint®

Stickparaply av R-PET med ett handtag i träkrok. Tack vare glasfiberramen är parap...

Från 334,00 kr

Toppoint®

Paraply av R-PET med ett handtag i äkta trä. Glasfiberribborna gör detta paraply v...

Från 226,00 kr

AD CompanyAD Company CSR

Ett golfparaply med neonfärgade spröt i mekanismen som ger paraplyet en unik desig...

Från 175,00 kr

AD CompanyAD Company CSR

Ett ihopfällbart kompaktparaply som både är exklusivt, kraftigt och stormsäkert.Se...

Från 145,00 kr

AD CompanyAD Company CSR

Klassiskt paraply med J-handtag och trädetaljer. Automatisk uppfällning med åtta p...

Från 73,50 kr

Våra paraplyer med tryck:

Miniparaply: små men kraftfulla


Våra miniparaplyerär perfekta för att hålla dig torr utan att ta upp för mycket plats. Med flera modeller och färger att välja mellan kan du enkelt matcha din företagsidentitet och ge dina kunder en praktisk och stilren gåva.

Golfparaply: elegant skydd för golfentusiaster


För golfare som uppskattar både stil och funktionalitet är våra golfparaplyer den ultimata lösningen. Med möjligheten att trycka ditt företagslogo på detta paraply blir de inte bara ett användbart tillbehör på golfbanan utan även en kraftfull marknadsföringskanal.

Standardparaply: mångsidig kvalitet för alla tillfällen


Vårt standardparaply är tillgängligt i olika kvaliteter och prisklasser för att passa alla dina behov. Oavsett om det är för att dela ut som företagsgåvor eller att använda som del av ditt företagsevent, kan vi skräddarsy paraplyer med tryck som passar din budget och ditt varumärkesbehov.

Stormparaply: ett stormsäkert paraply mot tuffa väderlag


När vädret blir tufft är det viktigt att ha ett stormsäkert paraply som kan stå emot. Vårt stormparaply är konstruerade för att klara av de mest krävande väderförhållandena. Oavsett om det är på golfbanan eller i stadsmiljö, kan du lita på att vårt stormparaply håller dig skyddad och din logo synlig.

Fördelarna med paraplyer med eget tryck

Upptäck fördelarna med att investera i paraplyer med tryck för ditt företag. Från att hålla anställda och kunder torra under regniga dagar till att fungera som effektiv reklam för ditt varumärke och göra att du sticker ut i mängden, är paraplyer med tryck en smart investering för alla företag.

Håll anställda & kunder torra


Med paraplyer med tryck från Bravo Profil kan du säkerställa att både dina anställda och kunder förblir torra och bekväma även under regniga förhållanden. Genom att erbjuda dem praktiska och stilrena paraplyer visar du omtanke om deras välbefinnande samtidigt som du stärker din företagsimage.

Reklam för ditt varumärke


Ett paraply med ditt företagslogo är mer än bara ett praktiskt föremål för att hålla regnet borta ? det är också en kraftfull reklamkanal. Genom att trycka ditt varumärke på paraplyer blir de gående reklampelare som exponerar ditt varumärke varje gång de används. Detta ger dig en effektiv marknadsföringsmöjlighet till låg kostnad och med långvarig synlighet.

Stick ut i mängden


Att ge bort paraplyer med eget tryck är ett utmärkt sätt att göra ditt företag synligt och minnesvärt i en mängd olika sammanhang. Oavsett om det är på en regnig dag i stan eller på en golfbana, kommer ditt företags paraply att sticka ut och skapa en positiv association med ditt varumärke. Genom att erbjuda paraplyer med olika färger, modeller och tryckmöjligheter kan du skapa en unik och personlig produkt som verkligen fångar uppmärksamhet.

Ta fördel av dessa fördelar och investera i paraplyer med eget tryck från Bravo Profil idag för att ta ditt varumärke till nya höjder och hålla dina kunder och anställda torra och nöjda under alla väderförhållanden.

Varför Bravo Profil?

Vi på Bravo Profil är stolta över att vara Skandinaviens största profilkedja. Med vårt breda urval av paraplyer med tryck och andra profilprodukter, kan vi hjälpa dig att stärka ditt varumärke på ett effektivt och professionellt sätt.

Ledarskap & kunskap: erfarenhet som ger resultat


Genom vårt samarbete med New Wave Group har vi tillgång till resurser och kunskap som direkt gynnar våra kunder. Vi strävar efter att skapa attraktiv och effektiv profilering för nordiska företag genom att kombinera vår expertis och erfarenhet.

Trygghet & service: ditt förtroende är vår prioritet


Vi förstår vikten av att du känner dig trygg när du handlar av oss. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter utan också en förstklassig service. Vårt Full Service Concept innebär att vi är med dig genom hela processen för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Kalibrera ditt varumärke med oss


Vi tror på att skapa profilering som inte bara är effektiv utan också bekväm för människor att bära i sina professionella roller. Genom vår expertis inom varumärkeskalibrering kan vi hjälpa dig att skapa en stark och attraktiv närvaro för ditt företag.

Kontakta oss idag

Oavsett om du behöver paraplyer med tryck för ditt företagsevenemang, som gåvor till dina kunder eller för att stärka ditt varumärke på andra sätt, är Bravo Profil här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att få mer information och förslag på hur vi kan skräddarsy lösningar för dina behov.

Vanliga frågor och svar

Här besvarar vi några vanliga frågor relaterade till paraplyer för att hjälpa dig att göra det bästa valet för dina behov.

Vilken sorts paraply ska man beställa?


Det finns många olika sorters paraplyer - allt från stort paraply till miniparaply. Den gemensamma nämnaren för våra paraplyer är att du väljer eget tryck. Vill du att paraplyet ska vara vädertåligt och mer vindresistent bör du satsa på stormsäkra paraplyer. Vill du ha paraplyer som är enkla för dina kunder och anställda att ha med sig i väskan kanske miniparaplyerna är det optimala alternativet. Oavsett vad så kommer vårt paraply med tryck. Du är välkommen till att kontakta oss för konsultation.

Vad är ett golfparaply?


Ett golfparaply är ett stort och robust paraply som är utformat för att ge omfattande skydd mot både regn och sol på golfbanan. Dessa paraplyer är vanligtvis större än standardparaplyer och har en starkare konstruktion för att klara av vindstötar och andra utmaningar som kan uppstå under en golfrunda. Golfparaplyer är också populära utanför golfbanan på grund av deras stora täckningsområde och hållbara design.

Vad skiljer sig ett stormparaply från ett standardparaply?


Ett stormparaply skiljer sig från standardparaplyer genom sin robusta konstruktion och sitt överlägsna vindmotstånd. Dessa paraplyer är utformade för att klara av kraftiga vindar och andra extrema väderförhållanden utan att vika sig eller gå sönder. Typiska funktioner hos ett stormparaply inkluderar förstärkta stänger, dubbla ventilationspaneler för att minska vindtrycket och en starkare vattenavvisande duk. Medan standardparaplyer är lämpliga för mildare väderförhållanden kan ett stormparaply ge ett pålitligt skydd under de tuffaste förhållandena.