Klasströjor och skoltröjor

Välkommen till Bravo Sport & Profil, din pålitliga partner när det gäller att skapa minnesvärda och personliga klasströjor och skoltröjor. Vi strävar efter att leverera kläder som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Vi har varit i branschen länge nog för att förstå att klasströjor inte bara är kläder. De är symboler för samhörighet, uttryck för personlighet och mest av allt, en kärleksfull påminnelse om den tid som spenderats tillsammans med klasskamrater.

Vi tror på att ge varje klass möjligheten att uttrycka sin unika personlighet och stil. Genom att erbjuda egen design och eget tryck för alla våra tröjor, ger vi er verktygen för att skapa något som verkligen representerar er klass. Kanske vill ni ha roliga citat på era tröjor, eller kanske personliga namn och bilder? Med vårt breda sortiment av olika färger och stilar, kan ni skapa klasströjor som är lika unika som ni är.

Vi vet att kvaliteten på materialen är viktig, och det är därför vi bara använder tyger av högsta kvalitet för våra tröjor. Från behaglig bomull till slitstark polyester, varje tröja vi skapar är tillverkad för att vara både bekväm och hållbar. Vi vill att er tröja ska vara ett minne för livet, och därför är varje tröja vi tillverkar designad för att hålla lika länge som minnena ni skapar tillsammans.

Vår dedikerade kundtjänst är här för att hjälpa er genom hela processen, från design till leverans. Vi strävar efter att göra beställningsprocessen så smidig och enkel som möjligt, och vi är alltid redo att svara på alla frågor ni kan ha. Med vår snabba leveranstid på bara 7 arbetsdagar och fri frakt, kan ni vara säkra på att era tröjor kommer i god tid för alla era planerade evenemang.

Vi är dedikerade till att ge er bästa möjliga service och produkter. Vi tror på att skapa tröjor som inte bara ser bra ut, men som också skapar ett varaktigt minne. Tack för att ni valt oss för era tröjbehov. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa tröjor som ni kommer att älska att bära, idag och i många år framöver.

Klasströjor och skoltröjor11 produkter

Clique®
KAMPANJ

Sweatshirt med huva i unisexmodell med borstad insida, ribb i mudd och avslut nedt...

275,00 kr

Från 189,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Hood med borstad insida i modern passform. Huva i dubbelt material och kraftig dra...

599,00 kr

Från 425,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Rundhalsad t-shirt i något smalare passform samt en nätt ribb runt halskanten. 100...

149,00 kr

Från 95,00 kr

Clique®
KAMPANJ

Sweatshirt med huva och hel dragkedja samt dragsko med platt snöre. Två framfickor...

329,00 kr

Från 212,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Huvtröja med borstad insida och hel dragkedja. Något smalare i en modern passform....

679,00 kr

Från 450,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Hood med borstad insida i modern passform. Huva i dubbelt material och kraftig dra...

599,00 kr

Från 425,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Rundhalsad t-shirt i något smalare passform samt en nätt ribb runt halskanten. Dam...

149,00 kr

Från 95,00 kr

Clique®
KAMPANJ

Sweatshirt med huva och hel dragkedja samt dragsko med platt snöre. Två framfickor...

329,00 kr

Från 212,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

V-ringad t-shirt i något smalare passform samt en nätt ribb runt halskanten. Dammo...

149,00 kr

Från 95,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

Huvtröja med borstad insida och hel dragkedja. Något smalare i en modern passform....

679,00 kr

Från 450,00 kr

CottoVer®
KAMPANJ

V-ringad t-shirt i något smalare passform samt en nätt ribb runt halskanten. 100% ...

149,00 kr

Från 95,00 kr

Varför välja Bravo Sport & Profil för dina klasströjor/skoltröjor?

Vi erbjuder ett brett utbud av klasströjor/skoltröjor, i en rad olika stilar, storlekar och olika färger. Oavsett om du vill ha en klassisk t-shirt eller en mysig hoodie, har vi det du söker. Vi erbjuder även ekocertifierade kläder från Cottover, för de som är ute efter ett mer miljövänligt alternativ.

Skapa din egen design - ett minne för livet

Vill du ha klasströjor med eget tryck? Vi erbjuder ett enkelt, användarvänligt verktyg där du kan skapa din egen design för dina tröjor. Du kan välja mellan olika färger, lägga till personliga namn, klassloggor, citat, eller något annat du skulle vilja ha på dina tröjor. Dessutom är vårt designverktyg gjort för att vara så flexibelt som möjligt, vilket betyder att du kan justera och förändra din design tills du är helt nöjd. Du kommer se hur enkelt det går att skapa din drömtröja!

Eget tryck och eget motiv

Ett eget tryck på din klasströja ger den där lilla extra touchen. Vill du designa en tröja som ingen annan har? Det är helt upp till dig. Du kan lägga till personliga namn, roliga citat, eller kansje till och med en egen illustration. Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på att din tröja kommer att vara unik. Det viktiga för oss är att du får uttrycka din kreativitet och visa din klassanda på ett unikt och personligt sätt.

Olika färger och stilar

Hos oss kan du välja olika färger och stilar på dina tröjor. Oavsett om du vill ha en enkel vit tröja, en levande röd tröja, eller kanske en cool svart tröja, har vi vad du söker. Vi har också olika typer av tröjor att välja mellan, från t-shirts och pikétröjor till sweatshirts och hoodies. Vi förstår att alla klasser är olika och har sina egna stilar, så vi strävar efter att erbjuda något för alla.

Citat och tryck

Ett roligt eller inspirerande citat kan ge din tröja det där lilla extra. Kanske vill du ha en tröja med citatet "Eliten drar, kvar blir skiten", eller kanske något helt annat. Oavsett vad du väljer, kommer dina klasströjor med tryck att vara något du bär med stolthet. Om du behöver inspiration, kan vi också hjälpa till med förslag på roliga och inspirerande citat.

Kvalitetsmaterial

Alla våra tröjor är tillverkade av högkvalitativt material, blandningen av bomull och polyester säkerställer att de är både bekväma att bära och hållbara. De kommer att behålla sin form och färg, även efter många tvättar. Därför kan du vara säker på att dina klasströjor kommer att vara både bekväma att bära och hållbara nog att klara av alla de äventyr som din klass kommer att ta på sig.

Beställning och leverans

När du är nöjd med din design, är det dags att beställa klasströjor. Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar, och du kan förvänta dig att din beställning kommer att levereras inom 7 arbetsdagar. Så om du vill beställa klasströjor, är det bara att börja designa och vi tar hand om resten. Vi strävar efter att göra din beställningsprocess så smidig och enkel som möjligt, från början till slut.

Pris och betalning

Här kan du köpa klasströjor till bra pris. Priset för din tröja kommer att beror på vilken typ av tröja du väljer, vilken design du vill ha, och hur många tröjor du vill beställa. Observera att priset för tryck kan variera beroende på komplexiteten i din design, men vi försöker alltid att hålla priserna så låga som möjligt. Vi tror på transparenta priser och inga dolda kostnader, så du kan vara säker på att du får valuta för dina pengar.

Vanliga frågor och svar

Tack för att du väljer oss för dina klasströjor. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa tröjor som du och din klass kommer att älska. Nedan besvarar vi frågor vi ofta får:

När är det bäst att beställa klasströjor?

Det bästa är att beställa klasströjor i god tid innan de behövs. Det tar tid att designa och trycka tröjorna, så för att undvika stress, rekommenderar vi att du börjar planera och beställa dina tröjor minst en månad i förväg.

Hur mycket kostar en klasströja?

Priset på en klasströja beror på flera faktorer, som typen av tröja, designen du vill ha, och hur många tröjor du beställer. Men hos Bravo Sport & Profil kan du vara säker på att du får kvalitetströjor till ett bra pris.

Hur gör man sin egen tröja?

Att designa din egen tröja hos Bravo Sport & Profil är enkelt. Du kan använda vårt användarvänliga designverktyg för att välja färg och stil på tröjan, lägga till text, bilder eller logotyper, och anpassa designen som du vill. När du är nöjd med din design, är det bara att lägga din beställning.

Vad kan man skriva på klasströjor?

Du kan skriva vad du vill på dina klasströjor. Vanliga val inkluderar klassens namn eller nummer, skolans namn, året, eller ett roligt eller inspirerande citat. Men det är helt upp till dig ? du kan skapa en tröja som verkligen reflekterar din klass och dess personlighet.