Solglasögon med tryck & egen logo

Välkommen till Bravo Profils sortiment av solglasögon med tryck - den ultimata kombinationen av stil, funktionalitet och varumärkesexponering. Med våra solglasögon med eget tryck, får ditt varumärke maximal synlighet samtidigt som du erbjuder mottagarna högkvalitativa, användbara produkter.
144 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toppoint®
KAMPANJ

Dessa solglasögon tar dig rakt tillbaka till sjuttiotalens racingvärld. Byggd för ...

78,00 kr

Från 51,00 kr

Toppoint®

Moderna solglasögon för en moderiktig look.

Från 14,20 kr

Toppoint®

Ikoniska solglasögon med transparent ram som passar både män och kvinnor. Linserna...

Från 22,20 kr

Toppoint®

Trendiga solglasögon i olika färger.

Från 25,20 kr

Toppoint®

Trendiga solglasögon med frostade bågar.

Från 21,80 kr

Toppoint®

Solglasögonen Earth innehåller 60% naturliga halmfibrer som ger ramarna ett mycket...

Från 22,20 kr

Toppoint®

Ljusa solglasögon i retrostil med enhetlig pastellton och lins. Linsen har ett UV-...

Från 29,80 kr

Toppoint®

Solglasögon med transparent ram och mörka linser. Linserna har ett UV400-filter.

Från 20,20 kr

Toppoint®

Solglasögon i modern design med färgade delar.

Från 12,60 kr

Toppoint®

Solglasögon med 400UV-skydd .

Från 43,20 kr

Toppoint®

Dessa unika vit solglasögon ändrar färg när de kommer i kontakt med solljus. Detta...

Från 22,20 kr

Toppoint®

Definiera din stil på ett mer hållbart sätt med våra Wayfarer-solglasögon. De är t...

Från 15,40 kr

Toppoint®

Påse i mikrofiber för glasögon. Materialet gör det även möjligt att rengöra glasög...

Från 10,20 kr

Toppoint®

Lyft din look med våra Wayfarer-solglasögon med en touch av natur. De är tillverka...

Från 29,20 kr

Toppoint®

Vi presenterar solglasögonen "Justin", där stil möter hållbarhet. Dessa solglasögo...

Från 24,80 kr

Toppoint®

Ta steget in i en mer hållbar stil med våra trendiga solglasögon. Tillverkade av 1...

Från 20,00 kr

Toppoint®

Möt Justin RPC solglasögon. Dessa solglasögon är tillverkade av återvunnen PC och ...

Från 47,00 kr

Toppoint®

Skydda dina solglasögon med vår RPET-påse. Den är tillverkad av återvunna plastfla...

Från 12,20 kr

Zebro

Ett par snygga solglasögon för både män och kvinnor, med UV-skyddande lins. Lagerh...

Från 12,40 kr

PF Concept

Dessa retrodesignade solglasögon är den perfekta reklampresentationen under sommar...

Från 11,00 kr

Varför ska du välja solglasögon med eget tryck?

Att välja solglasögon med eget tryck erbjuder flera fördelar. För det första är det ett utmärkt sätt att öka varumärkesmedvetenheten. När ditt företags logotyp eller budskap syns på solglasögonen, blir det en mobil reklamplattform. Det skapar också en känsla av enhetlighet och professionalism inom ditt företag, speciellt om solglasögonen används som en del av arbetsuniformen eller vid företagsevenemang. Dessutom, genom att anpassa designen kan du skapa unika och minnesvärda produkter som speglar ditt företags identitet och värderingar.

Skapa ditt eget tryck

Att designa dina solglasögon med eget tryck är enkelt hos Bravo Profil. Oavsett om du siktar på en minimalistisk design eller något mer iögonfallande, kan vårt team ge professionell vägledning och råd oavsett stil, färg eller tryck. Vi strävar efter att ditt varumärke ska representeras på bästa sätt och ser till att varje detalj reflekterar ditt företags identitet och värderingar. Med Bravo Profil kan du vara säker på att ditt varumärkes tryck på solglasögonen blir en talande symbol för ditt företag. Välj bland våra många olika modeller och anpassa med din logga eller ett unikt meddelande.

Hur man väljer rätt solglasögon

När du väljer solglasögon för ditt företag, tänk på följande:

Skydd: Alla våra solglasögon erbjuder UV400 skydd och uppfyller ISO 12312-1 standarden.

Material: Välj mellan bågar av högkvalitativ plast eller solglasögon med bågar tillverkade av vetestråfibrer och bambu.

Stil: Vår kollektion inkluderar allt från spegelglas till olika färger på linserna. Vi har trendiga solglasögon som passar alla tillfällen oavsett om det är en avslappnad dag på stranden eller ett elegant affärsmöte.

Komfort: Vi förstår vikten av komfort, särskilt för dem som bär solglasögon under längre perioder. Därför fokuserar vi på ergonomisk design, vilket säkerställer att våra solglasögon passar bekvämt och säkert.

Varumärkesanpassning: Vi erbjuder anpassning som går i linje med ditt företags varumärkesprofil och färgschema. Detta ger en enhetlig och professionell look som stärker ditt företags identitet.

Mångsidighet: Betona hur olika stilar av solglasögon passar lika bra för olika evenemang och aktiviteter, från avslappnade utomhusevenemang till mer formella affärssammanhang.

Trendkänslighet: Att vara medveten om de senaste trenderna inom solglasögon för att säkerställa att ditt företag erbjuder moderna och attraktiva alternativ.

Användningsområden: Framhäv hur olika typer av solglasögon passar för olika scenarion, till exempel lättare modeller för stadsmiljöer eller mer robusta alternativ för utomhusaktiviteter.

Solglasögon med UV 400 skydd

I vår strävan att erbjuda solglasögon för både skydd och kvalitet, säkerställer Bravo Profil att alla solglasögon kommer med kategori 3 linser och UV 400 skydd. Detta är inte bara en markering av kvalitet, utan också en garanti för att dina ögon är skyddade mot de skadliga UVA- och UVB-strålarna.

Våra solglasögon är inte bara utrustade för att hantera starkt solljus med sina kategori 3 linser, men de uppfyller också viktiga säkerhetsstandarder som ger extra trygghet. Tekniken bakom dessa linser är framtagen för att förbättra synskärpan och minska bländning, vilket är avgörande i miljöer med starkt ljus.

Vi prioriterar även användarvänlighet och komfort, vilket innefattar lättviktiga ramar och ergonomisk design. Denna kombination av avancerad teknologi och användarcentrerad design säkerställer att våra solglasögon är ett idealiskt val för dagligt bruk och olika aktiviteter.

Evenemang med solglasögon med tryck

Att dela ut ett par snygga solglasögon med eget tryck på olika evenemang är en smart och effektiv marknadsföringsstrategi. Det ger en unik möjlighet att sprida ditt varumärke på ett sätt som är både synligt och uppskattat. Nedan har vi samlat några förslag på de mest populära användningsområden:

Företagsevent


På företagsevent ger ett par solglasögon med tryck en unik touch och hjälper till att skapa ett enhetligt och professionellt intryck. De är perfekta som en del av presentationen eller som gåvor till deltagare, vilket förstärker ditt varumärkes synlighet.

Giveaways


För giveaways, kan solglasögon med tryck anpassas för olika teman eller säsongsbetonade kampanjer. De kan också kombineras med andra matchande företagsprodukter för att skapa en attraktiv paketlösning för potentiella kunder.

Sommarpromotioner


Under sommarmånaderna är solglasögon med tryck en utmärkt reklamprodukt. De kan användas för att dra uppmärksamhet till sommarrelaterade kampanjer eller som en del av en större marknadsföringsstrategi.

En del av företagsuniformen


När solglasögonen blir en del av företagsuniformen, kan de anpassas för att matcha företagets färgschema eller design. De kan också vara funktionella för anställda som arbetar utomhus, vilket ökar deras användbarhet och värde för personalen.

Komplettera med anpassade fodral och remmar

För att förbättra upplevelsen av solglasögon med eget tryck erbjuder Bravo Profil också anpassade fodral och remmar. Dessa tillbehör inte bara skyddar och ökar komforten utan ger även ytterligare exponering för ditt varumärke. Ett personligt fodral förstärker skyddet och synligheten, medan remmar säkerställer att solglasögonen alltid är nära till hands och synliga.

Kontakta Bravo Profil för hjälp med solglasögon med tryck

Solglasögon med eget tryck från Bravo Profil erbjuder en unik möjlighet att kombinera stil, funktionalitet och effektiv marknadsföring. Oavsett om det är för företagsevent, som giveaways, sommarpromotioner eller som en del av er företagsuniform, garanterar våra solglasögon att ditt varumärke får uppmärksamhet i en mängd olika miljöer. Välj Bravo Profil för solglasögon som skyddar, imponerar och framhäver ditt företags image. Ta nästa steg idag för att lysa starkare med ditt varumärke!